Termeni şi condiţii de utilizare

CLIENŢI ŞI COMENZI

Ne rezervăm dreptul să stocăm informaţii în legătură cu clienţii: nume, adresă, email, telefon, cărţi comandate, pe durata necesară îndeplinirii comenzilor şi în vederea realizării de statistici.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC AKADEMOS ART SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii şi expedierea către dumneavoastră a produselor comandate.

Garantăm confidenţialitatea datelor: nu vom furniza nici o informaţie (nume, adrese, comenzi etc.) la terţe părţi cu excepţia curierului sau poştei.

Datele personale ale clienţilor vor putea fi transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Odată făcută comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enunţaţi în pagina comandă şi cu preţurile produselor şi costul transportului afişate în coşul de cumpărături.

Nu garantăm îndeplinirea nici unei comenzi, indiferent de condiţiile de disponibilitate specificate pentru un anumit titlu. În situaţii excepţionale este posibil ca anumite titluri să nu fie disponibile chiar dacă pe site este specificat altfel. În situaţii excepţionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi să nu fie cel specificat pe site.

Firma Akademos Art SRL nu se face răspunzătoare pentru coletele primite în stare deteriorată datorită proastei manipulări din partea firmelor de coletărie cu care colaborăm.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conţinut al acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi etc.) este proprietatea firmei SC Akademos Art SRL, a asociaţilor sau partenerilor săi şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuală.

Preluarea informaţiilor despre cărţi (titluri, autori, descrieri, preţuri etc.) sau a coperţilor şi imaginilor fără acordul scris al Akademos Art SRL este considerată furt şi ne rezervăm dreptul să acţionăm în judecată persoanele/firmele în cauză.

ALTE CONDIŢII

Nu răspundem pentru defecţiunile datorate serverului pe care este găzduit site-ul sau pentru problemele cauzate de funcţionalitatea conexiunii Internet.

Orice tentativă de acces neautorizat la acest site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente.

Orice conflict apărut între Akademos Art SRL şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti.